Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf of elke freelancer genoeg concurrentie, om welke branche het dan ook gaat. In dit geval is het dus belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Dit kan je doen op een aantal manieren. Bijvoorbeeld door unieke diensten aan te bieden, of een geheel andere werkwijze te hanteren. Daarnaast moet je ook de kwaliteit van je werkzaamheden in de gaten houden. En om dit te doen is het verstandig om regelmatig een cursus te volgen. Door tijd en geld te investeren krijg je hier een hoop voor terug. Zo blijf je gemotiveerd en lever je goede kwaliteit.

Hoe scherp ben je eigenlijk?

Ben je een flink aantal jaren geleden afgestudeerd? En ben je al een langere tijd werkzaam in dezelfde functie? Dan is het verstandig om je regelmatig bij te laten scholen, in elke branche is er altijd wel sprake van belangrijke veranderingen. Daarnaast kan het voorkomen dat je na verloop van tijd meer zo scherp bent. Neem bijvoorbeeld de wereld van online marketing. Wanneer je werkzaam bent in dit vakgebied, krijg je te maken met social media en allerlei tools. Om niet achter te raken op je concurrentie, wil jij dit ook kunnen toepassen in je dagelijkse bezigheden. Door bijvoorbeeld een korte social media cursus te volgen ben je weer op de hoogte van alle belangrijke vernieuwingen op dit gebied. Een korte opleiding is overigens ook altijd een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Wie weet wat dat kan opleveren.

Hogere productiviteit

Is je eigen productiviteit of die van je team vrij laag? Dit kan allerlei oorzaken hebben. De materie kan vrij lastig zijn, het proces is wat omslachtig of de motivatie ontbreekt. In dit geval is het verstandig om een cursus te volgen gericht op timemanagement en efficiënt werken. Een specialist kan uitleggen hoe de werkzaamheden sneller en eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden. En dit leidt weer tot betere resultaten. Deze betere resultaten zijn weer een goede motivatie voor je team om zo te blijven presteren. Sta ook even stil bij deze goede resultaten door je werknemers een compliment te geven of beloon ze door iets leuks als een borrel op kantoor.

De beste kwaliteit

Om goede resultaten te bereiken en gemotiveerd te blijven, is het ook belangrijk om stil te staan bij je presentatie als freelancer of bedrijf. In deze tijd zal het contact met klanten voornamelijk via de mail verlopen. Zorg dat deze berichten geen taalfouten bevatten. De Nederlandse taal is soms vrij pittig, een mail (of een andere vorm van schriftelijke communicatie opstellen) kan daarom veel langer duren dan je zou willen. In dit geval kan je ook online Nederlands leren. Deze cursus plan je in wanneer jij hier tijd voor hebt. Door middel van allerlei opdrachten leer je alles over deze taal, gericht op jouw niveau. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van een docent, zodat je hier het maximale uit kan halen. Heb je internationale klanten? Dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk op deze manier een cursus zakelijk Engels te volgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Laat een Reactie achter