4 trainingen waarmee jij in 2021 je droombaan scoort

Jij bent op zoek naar een nieuwe baan, maar moet jezelf net wat meer kunnen onderscheiden van je concurrentie. Tegenwoordig zijn vooral IT vaardigheden zeer gewenst. Door één van de volgende vier trainingen te volgen leer jij waardevolle skills en kom jij binnen bij het bedrijf van jouw dromen! 

Office 365 cursus

Een Office 365 cursus is erg nuttig als je op zoek bent naar een toffe kantoorbaan. Er zijn zeer veel Office 365 trainingen om uit te kiezen. Als je nog weinig ervaring hebt met deze software kies je voor een training die de fundamentals dekt en waarbij je meer te weten komt over werken in de cloud, cloud fundamentals en cloud computing services. Je maakt kennis met Azure en komt meer te weten over security, privacy, trust en compliance. Een cursus in praktisch beheer van Office 365 leert je hoe je Office 365 efficiënt in kunt zetten in zowel kleine als grotere bedrijven. Zo leer je onder andere SharePoint en Exchange online beheren en configureren. 

Azure Training

Als je al werkzaam bent als IT professional maar meer inzicht wilt opdoen in de functionaliteiten van Microsoft Azure is het een uitstekende keuze om hier een cursus voor te volgen. Er zijn verschillende Azure trainingen waar je uit kunt kiezen, zoals een training die geschikt is voor het dagelijks beheer van een Azure omgeving tot trainingen die je voorbereiden op het Microsoft examen en de bijbehorende certificering. 

Excel cursus

Microsoft Excel is hét spreadsheetprogramma dat in talloze Nederlandse bedrijven wordt gebruikt. Door alle ins en outs van dit programma te leren kennen, heb jij echt een streepje voor op andere sollicitanten. In haast iedere baan komt het van pas als je uitstekend weet hoe je Excel moet gebruiken. Het pakket is namelijk razend veelzijdig. Als echte beginner kies je voor een cursus dat de basis dekt en waar je leert hoe je gebruik kunt maken van functies en sorteren, hoe je cellen en getallen opmaakt en hoe je grafieken maakt. Daarna kun je nog een cursus volgen waarmee je meer de diepte in gaat. 

Windows 10 cursus

Windows 10 is het allernieuwste besturingssysteem van Windows en wordt binnen veel bedrijven gebruikt. Nu Microsoft overstapt naar kleine tussentijdse updates, is het mogelijk de laatste ‘grote’ versie van dit besturingssysteem. Door een cursus voor Windows 10 te volgen heb je dus nog jarenlang plezier van je opgedane kennis. Er zijn cursussen voor verschillende niveaus, van beginner tot expert.