Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naamsbekendheid is erg belangrijk, voor elke onderneming. Zonder naamsbekendheid kennen mensen immers jouw bedrijf, diensten en/of producten niet. Je ziet het overal terug; van de Media Markt en Coolblue tot Body & Fit en Bol.com. Iedereen heeft zo zijn eigen merkidentiteit opgebouwd. Door erg veel aandacht te besteden aan promotie gaan mensen vanzelf de link leggen tussen een bepaalde vorm/kleur/geluid en jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan het Bol.com mannetje, het Media Markt-rood, KPN-groen of het Coolblue-blauw. Dit is misschien voor nu nogal optimistisch om te realiseren voor jouw onderneming, maar dat betekent niet dat je promotie links moet laten liggen.

Begin klein

Een ideale, en relatief makkelijke, manier van promotie is door op een beurs of evenement te staan die gerelateerd is aan jouw branche. Het grote voordeel wat je hier namelijk hebt is dat de bezoekers al affiniteit hebben met de branche en dus ook enigszins jouw onderneming. De interesse is er dus mogelijk al, het is alleen zaak dat je jouw onderneming kenbaar maakt bij deze potentiƫle klanten. Zorg er dus voor dat als je op een beurs/evenement staat dat je opvalt tussen alle andere bedrijven. Dit kan door middel van een opvallende beursstand, maar een andere manier om dit te realiseren is door het uitdelen van kleine relatiegeschenken.

Iedereen houdt van gratis

Door gratis relatiegeschenken met het logo van jouw onderneming uit te delen zal je ongetwijfeld bezoekers naar jouw beursstand trekken. Iedereen houdt immers van gratis producten. De bedrukking met jouw logo zal ervoor zorgen dat je naamsbekendheid opbouwt. Daarbij zorg je ervoor dat de mensen iets van jouw onderneming mee naar huis nemen, waardoor ze jou minder snel zullen vergeten. Geef je ook nog eens iets praktisch als een powerbank o.i.d.? Dan scoor je al helemaal punten! Door een praktisch relatiegeschenk met logo te schenken zullen ze het vaak gaan gebruiken en telkens weer opnieuw herinnerd worden aan jouw onderneming!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Laat een Reactie achter