Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Misschien maak jij op dit moment gebruik van een alles in een pakket. Dit wilt zeggen dat jij maandelijks vaste lasten hebt voor je internet, tv en bellen. Alleen wanneer jij er van houdt om op vakantie te gaan, dan zou je hier niet altijd gebruik van kunnen maken. Het zou in dat geval interessant kunnen zijn om alsnog gebruik te kunnen maken van je televisie wanneer jij op vakantie bent. Alleen is dit wel mogelijk?

Nederlandse televisie in het buitenland

Houd jij van Nederlandse sport? Nieuws? Alleen ga jij net op vakantie, dat is geen probleem! Het is mogelijk om gebruik te maken van Nederlandse televisie in het buitenland. Dit kan op twee manieren, namelijk via het internet of via een satelliet.

Tv via een satelliet

Binnen Europa is het mogelijk om de Nederlandse televisie te ontvangen via een satelliet. Hiervoor zal je eerst een abonnement moeten afsluiten. Als jij een alles in een pakket hebt in Nederland, dan zal de televisie niet ook in het buitenland gelden. Je zult dus een ander abonnement moeten afsluiten. Als dit abonnement afgesloten is moet er ook apparatuur gekocht worden. Denk hierbij aan een satelliet, CI-module en HD-ontvanger.

Tv via het internet

Daarnaast is het ook mogelijk om de Nederlandse televisie te volgen via het internet. Waar je wel op moet letten is dat het niet in elk land mogelijk is om de Nederlandse televisie te bekijken. De reden hiervoor is dat sommige landen hier geen rechten voor geven. In dit geval zal je gebruik moeten maken van een VPN. Op internet zijn meerdere stappenplannen te vinden die laten zien hoe een VPN precies werkt.

Wanneer jij een alles in een pakket hebt thuis, dan heb je hier een account van. Je kunt hier op inloggen op vakantie om televisie te kijken.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Laat een Reactie achter