Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Flexplekken zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Steeds meer leegstaande kantoorpanden worden omgetoverd tot professionele flexwerkplekken. Een flexwerkplek aanbieden kan erg lucratief zijn.

Veel ondernemers willen gebruikmaken van een flexwerkplek, om zo weg te zijn van hun eigen afleidende omgeving thuis. Bovendien is het gebruik van een dergelijke plek ook een stuk professioneler. Om die reden is een flexplek aanbieden een goede mogelijkheid.

Van leeg kantoor naar flexplek

Geen enkel bedrijf wil een leegstaand kantoor. Het is ruimte waarvoor bedrijven wel betalen, zonder dat deze ruimtes gebruikt worden. Om die reden kiezen steeds meer bedrijven ervoor zelf een flexwerkplek aan te bieden. De opbrengsten zijn goed en de faciliteiten zijn relatief eenvoudig aan te brengen. Veel medewerkers van bedrijven en ZZP’ers zien een kantoor dichtbij huis als de ideale oplossing. Het kost minder tijd om van A naar B te reizen. Twee derde van alle flexwerkers vindt een flexplek een uitkomst.

Om die reden is het aantrekkelijk zelf een flexplek aan te bieden. Dit kan heel eenvoudig: zorg voor de faciliteiten, een professionele uitstraling en meld de plek aan.

De faciliteiten

Een flexplek heeft doorgaans een aantal standaardvoorzieningen. Een flexplek kan zo luxueus zijn als de aanbieder zelf voor ogen heeft, maar een aantal voorzieningen komen altijd terug, zoals: een bureau, stoelen, verlichting, internet, overige apparatuur en wellicht een draadloze verbinding. Bij het aanmelden van een flexplek geldt: hoe beter de faciliteiten, hoe hoger de opbrengst van een flexplek zal zijn.

De opbrengsten

Flexplekken kunnen aanzienlijk wat opbrengen, waardoor de kosten van vastgoed omlaag kunnen worden gebracht. Een flexplek is zelfs al per dagdeel te verhuren. Een gemiddelde prijs per dagdeel (vier uur) is ongeveer 25 euro. Bij een dag geven aanbieders doorgaans korting. Dit betekent dat de prijs op ongeveer 40 euro per dag tot 200 euro per week kan liggen.

Zelf een flexplek aanmelden

Op onze website is het eenvoudig om een account aan te maken. Vervolgens kunt u zelf beginnen met het aanbieden van flexplekken. Vul de locatie, de faciliteiten en eventuele extra opties in. Voer daarna de prijs in, upload de foto’s en begin met het aanbieden van uw eigen flexwerkplaats.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.