De verschillende soorten promotie voor je onderneming

Wanneer je graag wat meer aan promotie wilt doen voor je onderneming kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Bij martini reclamemakers hebben ze vast iets wat heel erg goed bij jou onderneming past. We zullen eens de doosletters bespreken omdat deze ook een mooie promotie zijn. 

Doosletters voor je onderneming

Je vraagt je misschien wel af wat dit is, dat gaan we natuurlijk uitleggen. Dit zijn dus driedimensionale letters die per letter gemonteerd worden op de gevel van je onderneming. Dit geeft jou onderneming een professionele uitstraling. Uiteraard wordt er gezorgd dat de belettering ook goed past bij de huisstijl die je hebt voor je onderneming maar ook dat het past bij het pand waar jij je onderneming in hebt. De eigen ideeën en tips zijn altijd meer dan welkom. De onderneming en het pand verdienen een optimale gevelreclame. 

Soorten doosletters voor op het pand

De doosletters die er gebruikt kunnen worden zijn allemaal verschillend. Er zijn niet alleen verschillende stijlen maar ook kleuren en de diktes van de doosletters. Wat betreft de breedte en de hoogte van de letters is er veel mogelijk in goed overleg. En dan is er nog de optie dat de letters verlicht kunnen worden met led- of neonverlichting. Ook kan de kleur van de letters verschillen als dat een wens is en ook past bij je onderneming en het pand waar je met je onderneming zit. 

Je onderneming zichtbaar maken voor promotie

Doosletters op het gebouw zorgt er ook voor dat mensen je onderneming ook van een afstand kunnen zien. Niet alleen handig omdat je onderneming gezocht wordt maar dit is tevens een promotie voor je onderneming. En juist door de promotie die je op je onderneming doet kan je weer nieuwe klanten opleveren. Doosletters geven het pand van je onderneming ook een hele andere uitstraling. De uitstraling van het pand is erg belangrijk. Dit is ook vaak het eerste contact tussen de klant en het bedrijf. Soms is het ook nodig om toestemming te vragen om doosletters op het pand van je onderneming te mogen hebben.