Kantoor huren, hier moet je op letten?

Op het moment dat je van plan bent een kantoor te huren is het belangrijk om een aantal belangrijke punten voor jezelf op een rij te plaatsen. Iedereen heeft een ander wensenlijstje, een kantoorpand is namelijk een plek is waar een eerste toon wordt gezet. Je ontvangt daar potentiële werknemers en eventuele klanten. Bedenk daarom goed wat je wilt en hoe dat eruit moet komen te zien.

Kantoor huren in een mooie duurzame omgeving

Werken in een inspirerende ruimte waar je werknemers inspiratie uit kunnen halen is erg belangrijk, dit verbetert de productiviteit en creativiteit. Dit telt niet alleen voor je werknemers, maar ook voor je eventuele potentiële klanten die je in jouw gebouw ontvangt. Het is een plek waar meeting, events, pauzes en borrels worden gehouden. Het is daarom erg belangrijk een goede ruimte uit te kiezen.  

Een compleet ontzorgde kantoor huren is waar je voor moet gaan

Een werkplek hoort voor ieder individu toegankelijk te zijn. Een zogeheten all-in kantoor zorgt ervoor dat jij je nergens druk over hoeft te maken en je kan focussen op het doen groeien van je bedrijf.  

Een complete kantoorpand is voorzien van water, stroom en internet.  Maar ook van een lekkere koffie corner wanneer je trek hebt in kop cappuccino. Niet te vergeten, een restaurant voor de lekkere trek.

Een goed te bereiken kantoor huren

Een goed pand is makkelijk te bereiken. Het liefst bevind je je dicht bij de snelwegen, maar je moet er ook goed kunnen komen met het openbaar vervoer. Voor de autorijders moet een pand over genoeg parkeergelegenheden beschikken zodat de werknemers geen kostbare tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een geschikte parkeerplek.

Wanneer we beginnen over echte luxe, hebben we het over panden die beschikken over een eigen fietsplan waar bijbehorende gebruik van kunnen maken. Werknemers en klanten kunnen zich op die manier verplaatsen van A naar B.