Waarom pepperflow de beste oplossing is voor uw bedrijf

De planning en control cyclus is ingewikkeld geworden de afgelopen jaren. In deze wereld van agglomeraties en kennis economieën moet je alle informatie goed bij de hand hebben. Maar wanneer je bedrijf uit honderden mensen bestaat en je per jaar tientallen verschillende projecten hebt kan dat onoverzichtelijk worden. Maar pepperflow biedt u de beste oplossing daarvoor. Pepperflow is een cloud-based modulaire software dat het doel heeft om het jou gemakkelijker te maken. Dankzij de cloud service kun je pepperflow overal gebruiken: op werk, in de trein, thuis en de hangmat met pepperflow ben je goed voorbereid op alle problemen en uitdagingen. In dit artikel leg ik alle goede dingen van Pepperflow voor en waarom het de beste is in de markt.

Gericht op de belangrijke dingen

Je hebt een hele reeks aan modules met Pepperflow voor alle belangrijke dingen. Met de module Interne Controle van Pepperflow bijvoorbeeld heb je toegang tot gemakkelijke verbijzonderde interne controle. Interne controle is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Financiën zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf en overheidsinstantie. Je wilt niet dat er iets mis gaat met de financiën. Men kan fraude plegen. Vaak gebeurt dit per ongeluk door slecht organisatie. Dit kan grote gevolgen hebben. Door vertragingen kunnen de kosten van projecten groter worden dan de opbrengst waardoor je geen winst meer kan maken. Interne controle is dus heel belangrijk en verbijzonderde interne controle al helemaal. Het verschil tussen deze twee is dat verbijzonderde interne controle onafhankelijk gedaan wordt.

Corporate Performance Management

Een van de meest belangrijke aspecten van een bedrijf is ervoor zorgen dat er iemand overzicht houdt. Echter kan dat tegenwoordig niet meer door een persoon gedaan worden die gewone kantooruren draait. Er is simpelweg te veel waar aan gedacht moet worden. Pepperflow biedt hier oplossingen voor. Het stuurt je een berichtje zodra iemand op hetzelfde document als jij aan het werken is. Ook houdt het bij wie wat gedaan heeft en slaat het die informatie zelf op. Data kan automatisch geimporteerd en geexporteerd worden tussen verschillende systemen. Het print automatisch een rapport zoals jij het wilt zodat je een gestage stroom van informatie krijgt over je project. Kortom, met Pepperflow heb je veel taken geautomatiseerd en kun je je gaan richten op echt belangrijke dingen. Je hoeft niet meer een hele dag bezig te zijn met alleen maar uit te vogelen wie wat gedaan heeft en wanneer.

Governance, risk & compliance

Het is ook belangrijk dat je goed weet of het werk voldoet aan de eisen die hieraan gesteld zijn. Ook hierbij helpt Pepperflow. Het geeft ten eerste een overzicht van alle taken op een fijn dashboard. Daarnaast heeft het ook functionaliteit voor het bewaren van de privacy van cliënten en werknemers. Op die manier is privacy breuk door menselijke vergissing een stuk minder waarschijnlijk geworden. Je kunt ook meten hoe de workflows de productiviteit van je pipeline veranderd hebben en zelfs dan verbeteringen aanbrengen door middel van pepperflow. Ook maakt Pepperflow rapportages aangaande offertes, verantwoordelijkheden en andere gevoelige zaken zodat je een goed beeld hebt over hoe die verlopen zijn. Ook is er een uitgebreid archief waarin je kan checken wie, wat, waar en wanneer gedaan heeft. Dit bevordert ook de verantwoordelijkheid van werknemers in jouw project. In het algemeen is Pepperflow een geweldige optie voor iedereen die een complex bedrijf of project heeft.